U bevindt zich op de docenten pagina van Lang Leve de Liefde Onderbouw voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs - Cluster 3 en 4. Lang Leve de Liefde Onderbouw is een lesprogramma over seksuele en relationele vorming voor jongeren.

Het lesprogramma van Lang Leve de Liefde is geschikt voor scholen die vallen onder cluster 3 en 4. Het lespakket van de onderbouw bestaat uit een leerlingenmagazine, een dvd, een e-learningomgeving voor leerlingen, een handleiding voor docenten en een website voor docenten ‘Lesgeven in de Liefde’. Er zijn twee versies van het leerlingenmagazine: één magazine voor het vmbo, havo en vwo en één versie voor het praktijkonderwijs en vmbo-bb.

Niveau

Afhankelijk van het niveau van uw leerlingen kunt u aan de slag met het lespakket voor vmbo, havo en vwo, of met het lespakket voor het praktijkonderwijs en vmbo-bb. Als leidraad kan hierbij worden genomen dat het lespakket vmbo, havo en vwo geschikt is voor leerlingen met een IQ vanaf 90 en dat het lespakket praktijkonderwijs en vmbo-bb geschikt is voor leerlingen met een IQ tussen de 70 en de 90.

Docentenomgeving

Voor alle informatie en materialen kunt u terecht in de docentenomgeving van een van de twee lespakketten voor het reguliere onderwijs (vmbo, havo en vwo) of het praktijkonderwijs en vmbo-bb. Ook kunt u direct kijken op de sectie die speciaal is gemaakt om docenten te ondersteunen die werken met Lang Leve de Liefde: Lesgeven in de Liefde.

Klik hieronder op een van de knoppen om verder te gaan.